Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar från Coolstuff, Mekonomen, Bokus och Tidningskungen

Julklappstips till den bilintresserade

julklappstips till bilintresserade
Publicerad 10 december, 2017

Julen närmar sig och det är dags att handla julklappar. Men vad ska man köpa till sin bilintresserade pappa, mamma, pojkvän, flickvän eller syskon

Klapparna behöver inte vara dyra för att bli uppskattade.

Vi har samlat några prisvärda julklappar som kan passa till den bilintresserade. Se här nedanför…

Soap Star Dispenser

Koppla Soap Star på din vattenslang och fyll behållaren med rengöringsmedel. Soap Stars spraymunstycke låter dig välja mellan sju olika lägen – anpassa från hård jetstråle till mjuk dusch beroende på vad du ska rengöra. Med reglaget på handtaget växlar du enkelt mellan intvålning och sköljning.

Köp Soap Star Dispenser hos Coolstuff

 

Brush Hero Roterande Tvättborste

Fighta bort smutsen med roterande tvättborsten Brush Hero! Borsten fästs på trädgårdsslangen och snurrar med hjälp av vattentrycket – du sköljer och skrubbar samtidigt!

Köp Brush Hero Roterande Tvättborste hos Coolstuff

 

multihallare
Multi-mugghållare till Bilen

Ordning och reda i bilen! Sätt bil-mugghållaren i bilens mugghållare och håll alla sakerna på plats! Veckla ut delarna och få plats med upp till fyra muggar, plus en massa annat!

Köp multi-mugghållaren hos Coolstuff

 

antislip
Anti-Slip Pad

Till den som är trött på att grejer åker omkring på instrumentbrädan. Denna klibbiga matta håller prylarna på plats i ett superstarkt grepp! Perfekt för till exempel mobilen.

Köp julklappen hos Coolstuff

 

tidningsprenumeration-biltidning

Prenumeration biltidning

Ge bort ett julklapp som håller länge. En tidningsprenumeration passar de flesta. Välj bland tidningar som handlar om de senaste bilnyheterna eller om klassiska bilar från förr.

Köp biltidningar hos Tidningskungen

 

kupevarmare-1200-watt
Kupévärmare

Inför den kalla vintern uppskattas alltid en bra kupévärmare till bilen. Denna kupévärmare från Defa är liten, smidig och effektiv som monteras enkelt och diskret i bilen. Effekt 1200W, passar bilar med lite mindre kupé.

Köp kupévärmaren hos Mekonomen

bitssats
Bitssats

Alla har väl en bitssats tänker du. Visst, men hur ofta fattas inte hälften av alla bits? Gör verktygslådan komplett och ge bort denna bitssats med 31 stycken bits.

Köp bitsatsen hos Mekonomen

rattmuff
Rattmuff i fårskinn

Kallt om ratten på vintern. Ge bort en rattmuff av äkta fårskinn. Universalmodell som passar till de flesta rattstorlekar.

Köp rattmuffen hos Mekonomen

 

9789187695186_200x_volvo-165-drommen-om-lyxkombin
Boken om Volvo 165

Volvo 165 är modellen som aldrig serietillverkats men som ändå byggts av Volvo i Australien, karosserifirmor och inte minst som hembyggen. Hitta fler populära böcker hos Boktopplistan.se

Köp Boken hos Bokus