Sponsrad artikel i samarbete med DinKörskola

Blondinbella kör Porsche Panamera Hybrid

Publicerad 18 februari, 2018

Isabella Löwengrip, även känd som Blondinbella är redan inne på sin andra Porsche, båda av modellen Panamera.

2016 köpte Isabella Löwengrip en vit Porsche Panamera för att fira 10 år som entreprenör. Men när hon såg att man kunde beställa den nya modellen som är en hybrid så satte hon upp sig på väntelistan direkt.

Isabellas nya Porsche Panamera Hybrid har mörkgrå lack, ljus klädsel och panoramafönster. Hon skriver på sin blogg att all vardagskörning blir på el och att hon laddar bilen hemma under natten.

Första bilen inköptes innan hon skaffade körkort

Isabella bestämde sig när hon väntade sin dotter Sally att hon absolut behövde ta körkortet snabbt. Hon valde därför att ta körkort för endast automat. Vilket innebär att hon ej får köra bilar som är manuella.

Isabella tog cirka 40 körlektioner innan hon hittade en körskola som passade henne. Eftersom Isabella har ADHD ville hon ha anpassad undervisning. Valet av körskola föll på Dinkörskola som erbjuder just anpassad undervisning med bland annat lärarledda lektioner, lättlästa böcker och intensivkurser.
2015 klarade Isabella sitt körkort och hon kunde ut och köra på vägarna.

Första bilen köpte hon faktiskt redan innan hon skaffade körkort. Bilen köptes till familjen och var en BMW 520d Touring Xdrive med M-sportpaket från 2015.

2016 hade barnen blivit lite äldre och ingen dubbelvagn behövde få plats i bagaget. Då bestämde sig Isabella för att köpa en liten present till mig själv. Dels för att fira 10 år som entreprenör, men även för att hon ville ha en bil rymde familjen och som var rolig att köra. Det blev då hennes första Porsche Panamera. En vit. Men redan ett år efter byttes den alltså ut mot nya Porsche Panamera Hybrid.