Biltester

Biltester

biltester
Biltester och provkörningar av både nya bilarna och bra begagnade bilar. Läs biltester om de mest prisvärda bilarna, bästa familjebilarna eller bästa sportbilarna. Funderar du över vilka bilar som är bäst eller sämst hittar du
hela listan här.

Att läsa biltester av professionella motorjournalister kan ge mycket information om bilen man är intresserad av och man kan få reda på brister eller funktioner/utrustning som man inte visste sedan tidigare. Vill du se fler biltester kan du även utforska vårt artikelarkiv med biltester.

Fler biltester
Polestar 2 provkörning

Provkörning av Polestar 2

Publicerad 18 februari, 2020

Automotor & Sport har provkört Polestar 2 på Volvos testbana i Hällered. På pappret är...

Läs mer

Elbil Hyundai

Hyundai Ioniq Electric provkörd

Publicerad 3 februari, 2020

Auto Motor & Sport provkör uppdaterade Hyundai Ioniq Electric. I videon presenteras tre bra saker och tre mindre bra saker med bilmodellen.

Läs mer

Porsche Taycan Turbo S provkörd

Publicerad 20 januari, 2020

Provkörning av Porsches första elbil – modellen som ska knäcka Tesla Model S. Lyckas Porsche? Chefredaktör Alrik från Auto Motor & Sport har svaret i den här filmen.

Läs mer

Porsche Cayenne Turbo S e-Hybrid provkörd

Publicerad 7 januari, 2020

Motorjournalen har provkört Porsche Cayenne Turbo S e-Hybrid. Är den för mycket? Med sin teknikarsenal och prestandapotential skojar man inte bort Porsche Cayenne Turbo S e-Hybrid, men ska vi ta den på allvar?

Läs mer

Porsche 992 Carrera S – Är den bättre på allt?

Publicerad 12 december, 2019

Motorjournalen har provkört Porsche 992 Carrera S som är en stor bil. Stor på alla sätt. Stor i orden och stor på jorden. Utan att vara stor i käften. Den bara är. Svinstor och svinbra. Håller du med?

Läs mer

Provkörning av Bentley Flying Spur W12

Publicerad 12 december, 2019

Hans Hedberg från Teknikens Värld har provkört nya Bentley Flying Spur W12. Se hela provkörningen i videon.

Läs mer

Renault Espace provkörd fullpackad i kyla och snö

Publicerad 9 december, 2019

Motorjournalen har provkört Renault Espace, full packning med instrument, skidor och jazzkatter. Klarar Renault Espace att leva upp till MPV:ns ideal? En fordonstyp som inte upplevs så sexig, men som är förbannat praktisk på många sätt.

Läs mer

V90 Cross Country provkörd

Volvo V90 Cross Country provkörd

Publicerad 2 december, 2019

Auto Motor & Sport har kört den populära och robusta kombin Volvo V90 Cross Country. Den visar sig vara mycket kompetent som långfärdsbil och Joakim Dyredand listar tre skäl till att du ska köpa den. Men också tre anledningar till att du ska låta bli.

Läs mer

Toyota C-HR

Provkörning av Toyota C-HR

Publicerad 28 november, 2019

Vi Bilägare har provkört uppdaterade Toyota C-HR, som bland annat har fått nytt infotainmentsystem och en ny 2-liters hybridmotor på 184 hästkrafter.

Läs mer