Biltester
 

Biltester

biltester
Biltester och provkörningar av både nya bilarna och bra begagnade bilar. Läs biltester om de mest prisvärda bilarna, bästa familjebilarna eller bästa sportbilarna. Funderar du över vilka bilar som är bäst eller sämst hittar du
hela listan här.

Att läsa biltester av professionella motorjournalister kan ge mycket information om bilen man är intresserad av och man kan få reda på brister eller funktioner/utrustning som man inte visste sedan tidigare. Vill du se fler biltester kan du även utforska vårt artikelarkiv med biltester.

Fler biltester
Mercedes EQC

Mercedes EQC provkörd

Publicerad 11 november, 2019

Har elbilen EQC behållit Mercedes-känslan? Auto Motor & Sport har provkört Mercedes första elbil (om vi bortser från eldrivna B-klass) EQC. De som oroar sig för att "Mercedeskänslan" gått förlorad i EQC, kan andas ut – den är lika solid byggd som sina förbränningsmotordrivna syskon. I videon listas tre skäl till att du ska köpa Mercedes EQC, men också tre skäl till att du ska låta bli.

Läs mer

BMW 330e laddhybrid test

Laddhybriden BMW 330e testad

Publicerad 7 november, 2019

Auto Motor & Sport har provkört BMW:s nya laddhybrid 330e. Effekten är högre och räckvidden längre. Men borde man köpa den? I videon listas tre skäl till att man borde göra just det och tre skäl till att man ska låta bli.

Läs mer

Nya Audi S7 provkörd

Publicerad 21 oktober, 2019

Nya Audi S7:an bär med sig en ny värdering i Audis näringskedja. Ett "S" ska tydligare särskilja sig från beteckningen "RS". Och det gör den med en kraftig dieselmaskin som i sin fyradörrars coupéskepnad gör den till en lika fåfäng och direkt konkurrent till BMW 840d. Se när Motorjournalen provkört nya Audi S7 i videon.

Läs mer

Test av nya Audi S6

Publicerad 26 september, 2019

Audi S6 är för dom som vill ha en sportigare Audi A6. Sportigare än S-line, men inte lika extrem som Audi RS6. Men hur sportig är egentligen nya Audi S6 som bara levereras som diesel. Carwow har testat bilen, se hela recensionen i videon. 

Läs mer

Toyota RAV4 2019 älgtest

Toyota RAV4 underkänd i Teknikens Världs älgtest

Publicerad 12 september, 2019

Ännu en bil har fått underkänt i Teknikens Världs kända älgtest. Denna gång handlar det...

Läs mer

Toyota Supra provkörd

Nya Toyota Supra provkörd

Publicerad 6 juli, 2019

Motorjournalen har provkört nya Toyota Supra. Som ny i klassen med det namnet har man JDM-entusiastens ögon på sig. GR står för Gazoo Racing, Toyotas performance-avdelning, och Supra är något som förpliktigar.

Läs mer

Nya Audi A6 provkörd

Publicerad 24 juni, 2019

Wayke har provkört nya Audi A6 Avant 40 TDI quattro – tillverkarens flaggskeppskombi och en...

Läs mer

Alpine A110 mot BMW M2 Competition

Publicerad 17 juni, 2019

Motorjournalen har ställt Alpine A110 mot BMW M2 Competition. Lyckad och älskad nytolkning av lika älskad gammelsportbil möter något som på pappret är större, starkare och snabbare. Är det senare hela sanningen?

Läs mer

Test BMW 3-serie 2019

Publicerad 1 juni, 2019

Wayke har provkört BMW 3-serie – en modell synonym med körglädje och som är med...

Läs mer