Duetten blir färdig i säsongsavslutningen av Motor i Kanal 9

Publicerad 17 december, 2013

Dags för att färdigställa Duetten, därefter kan Charlie förhoppningsvis ta ut den på tur. Sista utmaning blir i trial där konsten är att behärska motorcykeln till fullo. I drömbilsjakten ska Charlie kora vinnaren. Hur klarade Volvo 240:n alla tester?

Det är dags för att fixa till det sista och därmed färdigställa Duetten. Därefter kan Charlie Frisk förhoppningsvis ta ut den på en tur.

Säsongens sista utmaning blir i den unika sporten trial där konsten är att lyckas behärska motorcykeln till fullo. Förarens utmaning är att ta sig igenom ett sektionsavsnitt utan att ta stöd med fötterna. Och Mattias utmanare är ingen mindre än europamästaren i trial år 2013, Eddie Karlsson.

I sin drömbilsjakt har Charlie Frisk fått köra bilar som skänkt honom upplevelser att minnas för livet. Vi har följt med honom tillbaka till 50-talets mindre bilmodeller, 70-talets supersportbilar och in i framtiden för att ta del av vad år 2014 kommer att komma med. Men listan har nu lidit mot sitt slut och det är dags att kora en vinnare, vilken bil det blir återstår att se.

Hur klarade Volvon sig i alla säsongens tester? Överlevde vår kära viking? Det är dags för Volvon att ta examen och för att göra detta krävs det att den klarar ett allra sista prov. Med tre utmanare får Volvon sätta sin hållbarhet och styrka på prov en sista gång, och detta i ett stubbrace.

22.00 | 17 december | Kanal 9

Kanal9 Play