Förverkliga din dröm – provkör Ferrari och Lamborghini

Publicerad 27 februari, 2014

ferrari-lamborghini
Sitter du och drömmer om att köra en riktig superbil? Det är långt ifrån alla som har råd att köpa en Ferrari eller Lamborghini. Många drömmer om att i alla fall någon gång få köra en. Nu har du chansen!

Det är också långt ifrån alla som känner någon har en supersportbil och kan förverkliga sin dröm. Men som tur är finns det företag som säljer upplevelser som gör det möjligt för dig att provköra en supersportbil som exempelvis Ferrari eller Lamborghini. Vill du inte köra själv passar det även perfekt om du ska ge bort en present eller en aktivitet på en svensexa. Vad är då bättre än en upplevelse?

Kan du inte bestämma dig om du vill köra en Ferrari eller Lamborghini kan du alltid slå två flugor i en smäll och köra båda två i en kvart var på slingriga svenska landsvägar.

För 1999 kr får man köra både Ferrari och Lamborghini. En Ferrari F430 F1 och en Lamborghini LP 560-4. Vardera bil får man testa i 15 min.  Kravet är att du måste fyllt 18 år, vara nykter och ha körkort. Bilarna går att köra mellan april-november och finns på orterna Stockholm, Göteborg, Malmö, Borås, Helsingborg, Jönköping och Örebro.

Mer information finns på upplevelse.com