Artikel i samarbete med Somfy

Gör din garageport smart

Publicerad 27 november, 2018

smart garageport

Med ett smart hem kan man styra bland annat belysning, fönster, larm, rörelsedetektorer med mera. Men något man inte får glömma vid installation av smart hem är garageporten. Vilket är väldigt enkelt att installera på redan befintlig garageport.

Genom att köpa ett paket för garageportar innehållandes motor, kontroller och remskena kan man enkelt göra garageporten smart till ett rimligt pris. Installationen fungerar på både takskjutsportar och vipportar. Som tillval kan man även installera fotoceller som gör att garageporten stoppas vid detektering av föremål i vägen. Vilket rekommenderas så att man inte förstör porten och andra föremål eller barn vid öppning och stängning.

Den största fördelen med en smart garageport är att när man kommer hem med bilen, slipper gå ut och öppna garageporten. Genom en enkel knapptryckning öppnas porten och du är redo att parkera bilen i ditt garage.

Fördelar med en smart garageport

Enkel installation på befintlig garageport
Mjukstartande och mjukstoppande
Inbrottsskyddad
Hinderdetektering
Kan styras med smartphone eller fjärrkontroll

Hos Somfy kan du köpa det mesta till ditt smarta hem, inklusive garageportslösningar. De erbjuder även smarta larm som till skillnad mot andra larm inte har någon dyr månadskostnad. Läs mer på Somfy.se