Gör ditt livs köp av däck online

Publicerad 28 augusti, 2015

5 bästa däcken i världen enligt däcktester.

köp däck online

Bridgestone

Ligger topp 5 bland dom bästa däcktillverkarna i världen, detta märke äger det kända märket Firestorm. Bridgestone däck kostar lite mer och anses vara ett av det dyrare däcken på marknaden. Bridgestone erbjuder även kvalitetsdäck för våta underlag för motorsport i regnigt väder. Vill du hitta bra Bridgestone vinterdäck?

 

Michelin

Michelin är den stora konkurrenten till Bridgestone och Goodyear, Michelin ligger därför i toppen bland det fem största däcktillverkarna i världen. Läs mer om Michelin vinterdäck.

 

Goodyear

Konkurrent till både Michelin och Bridgestone fast en aning dyrare, dessa däck kommer från en av världens största däcktillverkare som också äger det kända märket Dunlop. Goodyear vinterdäck finns till bra pris på abswheels.

 

Continental

Det tyska märket Continental har ett gott rykte i hela Europa och har även gjort kvalitetsdäck under andra varumärken såsom Viking, Uniroyal och Barum. Continentals däck är lite bättre i pris om man jämför med konkurrenterna ovan. Abswheels presenterar sitt stora utbud av Continental vinterdäck på sin sida.

 

Pirelli

Som nummer fem ligger Pirelli med sina tuffa och stabila däck som håller i olika väglag. Bland däcktillverkare så är det Pirelli som avses ligga topp tre.

 

Hankook

Dessa däck brukar vi tipsa om då Hankook själva är stolta över att producera däck av hög kvalité. Ska du köpa vinterdäck så är det Hankook vinterdäck som gäller!

 

Dunlop

Dunlop har funnits i över 120 år år och ägs som det står ovan av Goodyear.