Sponsrad video:

Husesyn

Publicerad 15 oktober, 2014

Egentligen borde det vara fullkomligt överflödigt. En av världens finaste idéer behöver väl knappast marknadsföras? Men drygt 3,5 miljoner svenskar har ingen kontakt med oss på Försäkringskassan, och därför är det inte konstigt att de inte reflekterar över de idéer vår verksamhet bygger på, vad vi gör på dagarna och varför vi gör det.

Men egentligen är det ju så enkelt. För att ta hand om varandra är en bra idé och det är vårt jobb att göra den idén tillgänglig för alla. Så att du kan känna trygghet om livet tar en vändning. Om familjen växer. Om du blir sjuk och inte kan gå till jobbet. Om inget går som du tänkt dig och du befinner dig i ett utsatt läge. Då finns vi där.

Det vill vi påminna om. Inte bara för att de 3,5 miljonerna människorna kan vara våra kunder redan imorgon eller om 20 år, utan för att det är en rättighet att veta vilket skydd du har rätt till. Därför har vi tagit fram en serie filmer i samarbete med Petter Lennstrand som skapat kända figurer som Allram Eest och Höjdarna. Filmer som förklarar vad vi gör, men också tar upp tjänster och förbättringar vi nyligen lanserat.

Håll utkik, fler är på väg!

Chroma letar nytt boende och går på visning. Men har lägenheten allt som han letar efter? Och framförallt, har han råd?

Sponsrad artikel