Konvertera till Xenonljus

Publicerad 22 september, 2014

Xenon

Kör du en lite äldre bil eller en något mindre utrustad bil kör du troligtvis med halogenljus. Men vill du ha ett bättre och fräschare ljus på din bil finns det nu möjlighet att på ett enkelt sätt ändra på detta genom att montera ett Xenonkit.

Xenonstrålkastare ger inte bara ett fräschare ljus på din bil. Xenonljus ger också upp till fyra gånger bättre ljus än en vanlig halogenlampa med samma effekt. Xenonlampor har dessutom längre hållbarhet än en halogenlampa.
Hos många reservdelsåterförsäljare säljs så kallade Xenon-lampor som i själva verket bara är en vanlig glödlampa med lite blåare / vitare ljus som inte ger märkbart bättre ljusstyrka utan bara ett utseende som liknar Xenon.

Genom att göra en riktig konvertering får du både det fräscha utseendet och bättre ljus och längre livslängd. Vanligtvis när man ska konvertera till Xenon på sin bil så får man byta ut hela strålkastarinsaten till en Xenon från fabrik eller eftermarknad. Men med ett riktigt Xenonkit kan du behålla originalstrålkastarinsaten och enbart byta lampor och givarenhet. Hos kberg.se kan du köpa Xenonkit med 55w där du kan välja om du vill ha ett varmt eller kallt vitt ljus till ett riktigt förmånligt pris.

Var noga med att kolla upp att det går att montera på just din bil.