Kör Porsche under tre veckor

Publicerad 24 april, 2019

Under rubriken ”Världens snabbaste jobb” söker Porsche tre testförare inför öppningen av Sveriges största Porsche Center i Danderyd i maj. Jobbet innebär att man får fri tillgång till tre utvalda bilar under tre veckor.

Bilälskare, och särskilt alla som gillar Porsche, får möjlighet att uppleva hur det är att köra och leva med nya Porsche 911, Porsche Macan och Porsche Panamera. Med Världens snabbaste jobb vill Porsche Center Danderyd ge nya förare chansen att uppleva den speciella känslan.

– Det är en speciell känsla att köra Porsche och vi vill ju gärna att fler ska få uppleva detta. Det här är ett roligt projekt som även uppmärksammar att vi öppnar i Danderyd. Jobbet är skapat för alla bilälskare och ger de utvalda förarna möjlighet att få testköra Porsche på riktigt, varje dag i veckan, säger Andreas Strid, märkeschef på Porsche.

Den som vill ha jobbet måste ansöka före den 1 maj och kommer förutom tillgång till bilarna även få en inbjudan till invigningen av Porsche Center i Danderyd.

– Det nya centret är en stor satsning från oss och det känns otroligt spännande att äntligen få slå upp portarna till Sveriges största Porsche Center, säger Andreas Strid.

Mer information och ansökan till Världens snabbaste jobb görs här