Mobilglas är det ambulerande bilglasmästeriet

Publicerad 5 maj, 2014

img_6339

Mobilglas är ett traditionellt bilglasmästeri i modern tappning som erbjuder kostnadseffektiv reparation och montering av trasiga vindrutor direkt på skadeplatsen.

Mobilglas produktiva och unika helhetstjänst vänder sig både till företag och till privatpersoner. Företagets affärsidé skiljer sig från konkurrerande bilverkstäder på så sätt att deras bilglasmästare lagar, byter och monterar gamla och nya bilrutor direkt där kunden befinner sig. Detta är en fantastisk tjänst som innebär att om vindrutan på din bil skadas till följd av ett stenskott, inbrottsförsök eller en krock, kan du efter ett enda samtal få assistans av en professionell bilglasmästare på den plats där olyckan inträffat. Som drabbad slipper man alltså irra omkring efter närmsta verkstad, vilket sparar mycket tid och pengar, och minimerar uppkomsten av stress och panik. Det är tack vare egenutvecklade metoder, som uppvärmda skyddstält, som företagets personal kan utföra högkvalitativa bilglasarbeten i alla väder vid allt från vägrenar och parkeringsplatser till garageuppfarter och bostadsområden.

Mobilglas har mer än 40 års branscherfarenhet och deras effektiva tjänst är nästan för bra för att vara sann. Företaget finns representerade i de flesta svenska städer och deras fullutrustade servicebilar är aldrig långt borta. Du kan ringa och beställa tid för lagning av akuta stenskott eller genomföra hela bokningen i tre enkla steg på webben. Vid utbyte av skadade bilglas ser företaget alltid till att ersättningsrutan matchar originalrutan. De utbytta vindrutorna håller samma höga kvalitet som originalen och kommer från samma tillverkare. Biltillverkarens föreskrifter följs även till punkt och pricka och inget reparationsarbete utförs i miljöer eller under väderförhållanden som kan ha en negativ påverkan på slutresultatet. Skulle skadan på din vindruta vara så pass allvarlig att den inte går att åtgärda på plats samarbetar Mobilglas med ett flertal verkstäder runt om i landet. Tjänsten inkluderar även hantering av en eventuell skadeanmälan till ditt försäkringsbolag. Och det är inte bara personbilar som kan nyttja tjänsten utan bussar, lastbilar, entreprenadmaskiner och båtar är också välkomna.

Läs mer på: Mobilglas.se.