Nya bilar 2019 – Lista över kommande nyheter

Nya bilar 2019
Publicerad 9 januari, 2019

2019 kommer bli ett spännande bilår. Många nya bilmodeller kommer 2019 och flera av nuvarande bilar kommer att uppdateras med facelift.

Vi har kollat spionbilder och trovärdiga rykten för att lista intressanta kommande nya bilar 2019. Har du tänkt att köpa en ny bil i år kan det vara värt att vänta på nästa eller uppdaterade modell.

Under året kommer Autonytt uppdatera dig om bilnyheter löpande. Vi håller dig uppdaterad!

Nya bilar 2019


Volkswagen Golf

En ny Golf, Volkswagens storsäljare. Generation 8 kommer att presenteras under 2019. Nya Golf kommer troligen hämta designdetaljer från konceptbilen Golf GTE Sport Concept.

 


BMW X6

X6:an känns lite gammal i jämförelse med nya X5 och X4. Men under 2019 kommer en ny X6 ut på marknaden.

 


Audi Q4

Ännu en SUV från Audi? Ja, en Q4 kommer troligtvis under 2019. Det verkar röra sig om en SUV-coupé. En Q8 i mindre format eller en Q3 coupé?

 


Toyota Supra

Det har länge snackats om nya Toyota Supra. Men i år är det äntligen dags att få se den helt produktionsklara bilen. (Även om bilder redan läckt).

 


Volkswagen Arteon Shooting Brake

En sportigare kombi från Volkswagen i form av en Arteon Shooting Brake ska komma enligt Volkswagen. Är det 2019 vi kommer att få se den?

 


BMW 3-serie Touring

Att en Touring ska komma av nya BMW 3-serien är ingen svår gissning. Men eftersom bara sedanen presenterades 2018, så får vi se kombin 2019.

 

Uppdaterade (facelift) bilar 2019

Nya Passat 2019
Volkswagen Passat

Vi har tidigare rapporterat om nya Volkswagen Passat. Vad det verkar som kommer det inte vara en helt ny Passat, utan ett rejält facelift.

 


Audi A4

Eftersom BMW släpper A4 Avants största konkurrent, 3-serie Touring passar Audi på att uppdatera A4 med ett facelift och mer teknik från Audis senaste modeller (nuvarande A4 på bild).

 


Mercedes E-klass

Det var inte så längesedan nya Mercedes E-klass lanserades. Men det verkar redan vara dags för ett facelift för att matcha designen från nya A-klass och CLS.

 


Audi Q7

Ett facelift för Q7 under 2019 verkar troligt. Mycket kommer vi säkert känna igen från nya Q8, både teknik och utseendedetaljer.