Sponsrad video:

Nya Nissan PULSAR är designad med smart elegans

Publicerad 2 november, 2015

Nya Nissan PULSAR kombinerar djärv design, tekniska innovationer och klassledande innerutrymmen. Helt nya halvkombin Nissan Pulsar ger en fräsch dimension till C-segmentet.

Man känner lätt igen Nissan Pulsar på dess igenkännbara V-formade emblem samt att grillen är formad som en bumerang tillsammans med dess djärva strålkastare.

Utifrån kanske inte Nissan Pulsar ser så stor ut. Men kupén är smart planerad så att baksätespassagerarna har gott om benutrymme. Även bagageutrymmet är bra med en lastkapacitet på 385 liter. Vill man ha ännu mer kan man fälla hela baksätesraden och på så sätt få hela 1395 liters lastutrymme. Detta gör Nissan Pulsar till bäst i sin klass. Mycket tack vare den långa hjulbasen.

Nissans har satsat på innovation och teknik de senaste åren, vilket gör att du får mycket smarta funktioner när du köper en ny Nissan. Några av de smarta funktioner som finns i Nissan Pulsar är:

– Stop/Start-system: Ett system som automatiskt stänger av och startar förbränningen när du stannar och startar.

– SafetyShield-teknik: Hjälper dig att se hinder i ett tidigt skede.

– Frontkollisionsvarning & autobroms: Systemet läser kontinuerligt av vägbanan framför dig för att motverka olyckor.

– Självrengörande kamera: Kameran som hjälper dig att se hinder i ett tidigt skede (SafetyShield) är självrengörande för att alltid upptäcka saker åt dig.

Under huven hittar vi en turboladdad bensinmotor (DIG-T) på 1.2-liter eller en turbodiesel (dCi diesel) på 1.5-liter. Båda motoralternativen finns med 6-växlad manuell växellåda eller en automatlåda.

Pulsar för den Europeiska marknaden byggs i Nissans produktionsanläggning i Barcelona.

Titta på videon ovanför och klicka dig vidare för att läsa mer om priser och boka en provkörning!

Sponsrad artikel