Nya Saab 9-3 Aero Hirsch Edition

Publicerad 28 maj, 2014

Saab-upplevelsen når nya höjder i en Hirsch-uppgraderad Saab 9-3 Aero 2014. Förbättrad aerodynamik med bakmonterad spoiler och diffusor, 275 hästkrafter och ett vridmoment på 420 Nm ger en kraftfull effekt och ett stort leende på läpparna.

Hirsch Performance AG har länge erbjudit stolta Saab-ägare en extra krydda till sina bilar både vad gäller utseende och prestanda. Genom ett nytt samarbete mellan Nevs och Hirsch erbjuds nu en uppgraderad Saab 9-3 Aero 2014, som vi valt att kalla 9-3 Aero Hirsch Edition.

Uppgraderingen innehåller en ökad motoreffekt från 220 till 275 hästkrafter och ett ökat vridmoment från 350 till 420 Nm. Dessutom utrustas bilen med bakmonterad spoiler och diffusor för bättre aerodynamik, samt läderklädda handtag interiört.

– Många kunder väljer Saab för att de värdesätter körglädje, och Hirsch-uppgraderingen tillför den glädjen något alldeles extra. Det tar Saab-upplevelsen till nya höjder, säger Nevs Sälj- och marknadschef Jonas Hernqvist.

En Saab 9-3 Aero Hirsch Edition kommer att visas upp torsdagen 29/5 i Örebro under Maptun Meet 2014, ett event arrangerat Saab-bekanta företaget Maptun Performance. Representanter från både Nevs och Hirsch kommer att närvara i Örebro för att visa upp och berätta om bilen.

Uppgraderingen erbjuds som ett tillval via Nevs hemsida, www.saabcars.com, vid beställning av en Saab 9-3 Aero 2014.

Läs mer på www.saabcars.com