Sponsrad video:

Nya Touran. Familjebilen som gör alla glada

Publicerad 12 oktober, 2015

Touran, Volkswagens minibuss som är perfekt för den stora familjen eller sällskapet. Storleksmässigt är den placerad mellan Sharan och Caddy med en längd på 4.527 mm, vilket gör den 130 mm längre än den tidigare modellen.

Touran har plats för totalt sju personer fördelat på tre sätesrader. Sätesrad ett är till för en passagerare och förare. Sätesrad två har tre individuella säten och den tredje raden har plats för två personer.

Är du mer intresserad av att lasta prylar än personer kan alla baksätena, plus ryggstödet av passagerarsätet fällas ned. På så sätt kan du lasta riktigt mycket.

I nya Touran kan du njuta av solen genom det stora panoramasoltaket som är tillval. De sträcker sig ändå bak till baksätespassagerarna och är både skjut- och tippbart.

Vill du hellre skydda dig mot solen finns solskydd i form av rullgardiner integrerade i dörrarna, även detta är tillval. Men kan vara en bra val om man har små barn i bilen.

Touran är verkligen en bil för hela familjen. På fem av de sju platserna finns praktiska ISOFIX-fästen som gör att du enkelt kan montera totalt 5 bilbarnstolar i Touran.

De nya motorerna i Touran är mer kraftfulla och även upp till 19 procent mer ekonomiska än tidigare.
Välj mellan tre olika bensinmotorer eller tre olika dieselmotorer.

Bensin: 1.2 TSI – 110 hk
Bensin: 1.4 TSI – 150 hk
Bensin: 1.8 TSI – 180 hk
Diesel: 1.6 TDI – 110 hk
Diesel: 2.0 TDI – 150 hk
Diesel: 2.0 TDI – 190 hk

Sponsrad artikel