Inlägget innehåller reklam genom annonslänkar från Mekonomen, Kjell & Company, Bokus och Tidningskungen

Present till bilintresserad – Vad kan man köpa?

Present till bilintresserad
Publicerad 10 december, 2017

Att köpa present till bilintresserad är inte alltid så lätt. Även om det finns mycket saker att välja bland. Men beroende på vad din bilintresserade pojkvän, pappa, mamma, flickvän eller syskon gillar inom bilintresset gäller det att man väljer rätt.  

Vi har samlat presenttips och julklappstips till en bilintresserad. Presenter och julklappar som passar de flesta som gillar bilar och motorer. Presenterna behöver inte vara dyra för att bli uppskattade.

Vi har samlat några prisvärda presenter som kan passa till den bilintresserade. Se här nedanför…


Foam Lance Skummunstycke

Koppla ett Foam Lance skummunstycke till en högtrycktvätt och fyll behållaren med rengöringsmedel. Med ett Foam Lance skummunstycke får man skum jämt fördelat över hela fordonet.

Köp Foam Lance Skummunstycke hos Mekonomen

Roterande Tvättborste

Få bort smutsen med en roterande tvättborsten. Borsten fästs på trädgårdsslangen och snurrar med hjälp av vattentrycket – du sköljer och skrubbar samtidigt!

Köp roterande tvättborste hos CDON

Mobilhållare

Mobilhållare till Bilen

Ordning och reda i bilen. Sätt mobiltelefonen säkert i en mobilhållare som placerar i bilens fläkt.

Köp mobilhållare hos Kjell & Company

tidningsprenumeration-biltidning

Prenumeration biltidning

Ge bort ett julklapp som håller länge. En tidningsprenumeration passar de flesta. Välj bland tidningar som handlar om de senaste bilnyheterna eller om klassiska bilar från förr.

Köp biltidningar hos Tidningskungen

kupevarmare-1200-watt
Kupévärmare

Inför den kalla vintern uppskattas alltid en bra kupévärmare till bilen. Denna kupévärmare från Defa är liten, smidig och effektiv som monteras enkelt och diskret i bilen. Effekt 1200W, passar bilar med lite mindre kupé.

Köp kupévärmaren hos Mekonomen

bitssats
Bitssats

Alla har väl en bitssats tänker du. Visst, men hur ofta fattas inte hälften av alla bits? Gör verktygslådan komplett och ge bort denna bitssats med 31 stycken bits.

Köp bitsatsen hos Mekonomen

rattmuff
Rattmuff i fårskinn

Kallt om ratten på vintern. Ge bort en rattmuff av äkta fårskinn. Universalmodell som passar till de flesta rattstorlekar.

Köp rattmuffen hos Mekonomen

9789187695186_200x_volvo-165-drommen-om-lyxkombin
Boken om Volvo 165

Volvo 165 är modellen som aldrig serietillverkats men som ändå byggts av Volvo i Australien, karosserifirmor och inte minst som hembyggen. Hitta fler populära böcker hos Boktopplistan.se

Köp Boken hos Bokus