Skrota bilen på ett enkelt sätt

Publicerad 20 mars, 2014

Car cementary with many broken cars

Har du en gammal skrotbil som står och skräpar hemma på gården eller i trädgården? eller du kanske åker runt i en gammal bil som går på sista versen? Då kanske det är dags att skrota den.

Att ha gamla bilar ståendes är inte bara påfrestande för samvetet utan även för miljön. Genom att överlåta bilen till skroten så ordnar dom så att alla miljöfarliga delar och kemikalier tas om hand på rätt sätt.

Då kommer ofta den jobbiga biten att man måste transportera bilen till närmaste skrot. Det kan vara mycket jobb och kan bli en kostsam process. Dessutom kanske du inte har rätt behörighet till att transportera en bil på släp. Det hela slutar kanske med att man struntar i det och bilen blir kvar där den står, vilket påverkar miljön på ett negativt sätt. Dessutom ser det väldigt tråkigt ut när det står gamla bilar som inte används.

Men visst vore det bra om någon kunde hämta bilen åt dig och köra den direkt till skroten och ta hand om den på ett miljövänligt sätt? På skrotabilen.se kan du få hjälp med transport till skroten. Sök på din adress för att se om de kan hämta upp din bil, oftast helt gratis dessutom.