Slots med ett tema som direkt hämtat ur en vinter eller julsaga

Publicerad 1 december, 2022
Slots med jultema

Julen är en av de mest älskade högtiderna i den kristna världen och firas lite olika beroende på vart i världen man befinner sig. Men dagens jul har dock utvecklats till att nästan firas på ett sätt eller annat i ett flertal länder – oavsett vilken religiös bakgrund deltagarna har.

Så det är kanske inte så konstigt att man i december månad stöter på jul inspirerade filmer, kläder, prylar och musik nästan vart man än befinner sig i världen. Julen har alltid varit lite av barnens högtid, då presenterna under granen står högt i kurs hos de förväntansfulla barnen.

Vuxna får ofta iklä sig rollen som tomten, en figur som delar ut klappar till barnen likaväl som han delar ut bonusar och vinster i ett flertal slots med jul och vintertema. Ett tema som vi ska gå inte lite närmare på härnäst, då vi alla vet att i december månad så är det jul och återigen jul som gäller.

Om man vill pröva på julspel eller bara helt vanliga sådana på ett nätcasino utan licens, så kan man hålla koll efter spelen vi listar härnäst.

Christmas Carol Megaways

Spelet är en intensiv och engagerande spelautomat som passar lite extra bra under vintern och julen. Spelet släpptes år 2020 och blev ganska så snabbt en stor succé bland julfirare runt om i världen. Christmas Carol Megaways har en bra grafik samt många häftiga in game funktioner. Spelplanen inkluderar 6 x 8 rutor alltmer tillhörande juliga animationer, ljudeffekter och grafik.

Spelet erbjuder även gratissnurr och multiplikatorer som kan fås under pågående omgång. Spelaren har en chans att få upp till 23 gratissnurr samt unika ikoner och extrafunktioner som kan ge dig många fördelar.

Jingle Ways Megaways Slot

Jingle Ways Megaways Slot är en spelautomat med jultema och som släpptes i slutet av 2021 och spelet innehåller en kaskad av priser, funktioner samt överraskningar. Spelet innehåller en rad olika symboler så som bilder på tomten, presenter och julgodis som alla representerar ett visst värde i Jingle Ways Megaways Slot. Spelet tar en tillbaka lite till barndomens härliga julaftnar med presenter, god mat och längtan till att tomtefar kommer med presenterna.

När du äntrar scenen för själva spelet så möts du av ett rum fyllt med presenter, charmiga ikoner och glittrig inredning. Man märker ganska så snabbt att utvecklarna bakom spelet lagt ner lite extra tid på att då till den där juliga atmosfären vi alla minns och vill ha.

Merry Christmas Megaways Slot

Merry Christmas Megaways Slot är allt du kan hoppas på och mer då spelet är enkelt att förstå, praktiskt att lira samt bjuder på en riktigt festlig atmosfär. Vill du spela på en spelautomat med en färgglad julspelsgrafik som inkluderar många gratissnurr samt konstiga symboler som dyker upp på måfå? Då kanske Merry Chritmas Megaways slot är spelet just för dig.

Med ett fint hus dekorerat med julgranar och strumpor kommer spelets bakgrund utan tvekan att värma dig samt föra dina tankar till julens magi och mys. Spelet innehåller även musik som bidrar till stämningen samt realistiska ljudeffekter.

I övrigt och för att aktivera spelet Free spins funktion så måste du ha minst fyra bonussymboler på rad. Tänk på att du även kan ta del av en mysteriesymbol som slumpmässigt kan komma in i spelets skärm.

Book of Santa

The Book of Santa slot skapades av speltillverkarna Endorphina och är en spelautomat med inspiration från julen så som högtid. Spelet Book of Santa har fem hjul, 10 vinstlinjer och tre rader, där boksymbolen fungerar som wildssymbol i spelet. Med boksymbolen kan du ersätta flera andra symboler – för att på så sätt vinna spelet. Med tre eller fler Book scatter-symboler under tiden du spelar, så får du tack vare detta även chansen att utlösa tio gratisspel. Det går även att aktivera en funktion som ökar risken men så även vinsten med hela 10 X.