Artikel i samarbete med Spelautomater.se

Spelautomater med bilteman

Publicerad 11 december, 2020
bilspelautomater

Bilentusiaster är lite speciella på det sättet att de gillar allt som har att göra med bilar. De gillar inte bara läckra bilar i garaget utan många läser tidningar om bilar, har nyckelringar med bilar och också häftiga bilposters på väggen. Om bilflugan biter så kan bilintresset snabbt genomsyra hela din vardag. Om du är en bilfantast och gillar att spela online slots så är du lyckligt lottad för det finns en hel del av dem. Vi har tagit en titt på några av de populäraste bilslotarna så att du kan få din bilhunger stillad även när du spelar spelautomater.

Drive: Multiplier Mayhem

Drive: Multiplier Mayhem är en bilslot som utspelar sig i framtiden. Det är ett gäng figurer som bedriver olagliga race mitt på natten och det hela är otroligt spännande. Det är ett väldigt mystiskt tema delvis på grund av att sloten utspelar sig på natten men också på grund av temats olagliga natur. Sloten innehåller wilds med multiplikatorer på upp till 5x. Det finns också ett frispelsläge där du kan samla nitrosymboler som ger dig fler free spins och ytterligare multiplikatorer. En mycket välgjord slot vi tycker att tyvärr har hamnat lite i skymundan.

Highway Kings

Medan Drive: Multiplier Mayhem är en modern slot som utspelar sig i framtiden så är Highway Kings definitivt en mer klassisk spelautomat. Denna slot hyllar lastbilschaufförer och friheten man får genom att köra sin lastbil genom land och rike. Sloten har en väldigt enkel design och den ser faktiskt väldigt gammal ut. Vi tycker ändå temat är häftigt och det bara luktar olja och bränsle medan man spelar. Highway Kings har dessutom en återbetalningsprocent som är lite högre än vanligt och som ligger på 97,06%. Det finns inte många bonusfunktioner men maxvinsten är 10 000 mynt vilket inte alls är dåligt.

Monster Wheels

Monster Wheel är en annan riktigt häftig slot med biltema. Det är spelutvecklaren Microgaming som har skapat denna slot och den har en hel del unika funktioner. Spelaren kan till exempel själv välja om den vill spela med 128 sätt eller 288 sätt att vinna. Vi gillar också de häftiga figurerna i sina racerbilar. Man hittar bland annat Greve Dracula, något slags grodmonster, en kvinnlig djävul och en hel del andra karaktärer som gör sloten väldigt rolig. Frispelsläget är roligt för spelaren kan själv välja om den vill ha en högre multiplikator med färre freespins eller en lägre multiplikator med fler freespins.

24 Hour Grand Prix

Detta är faktiskt den första sloten i denna artikel som fokuserar på ett riktigt legitimt race. Här är det ett genuint race som äger rum med allt vad det innebär. Man hittar en jublande publik, irriterande journalister och såklart snabba bilar. Bonusspelet i 24 Hour Grand Prix kallas för Race Spins och det är en slags gratissnurr där alla lågt betalande symboler tas bort från hjulen. Det finns också super wilds som ytterligare bidrar till spänningen.

Sammanfattning

När vi begav oss ut för att skriva denna artikel så hade vi förväntat oss att det skulle finnas betydligt fler slots med bilteman. Vi hittade faktiskt inte särskilt många och majoriteten av de vi hittade var inte särskilt bra. Det är alltså ett tema som spelutvecklare skulle kunna fokusera mer på i framtiden eftersom det utan tvekan skulle vara ett populärt tema. Vi hoppas ändå denna artikel har gett dig en grundläggande inblick vad du har att vänta dig om du letar efter slots med bilteman.