Sponsrad Video: En provkörningsupplevelse utöver det vanliga

Publicerad 10 mars, 2014

Den roligaste resan- är den från jobbet till ditt hem!

Take Me Home är en tjänst som tar dig från jobbet till hemmet i en provkörningsupplevelse du aldrig tidigare upplevt. Mazda vill nämligen inte ta tid av dig för att du ska provköra deras bilar. Mazda vill hjälpa dig att spara tid. Och hem från jobbet ska du ju i alla fall! Så låt Mazda göra den resan lite smidigare & lite roligare.

Under tre veckor i mars erbjuder Mazda därför en speciell tjänst som tar dig dörr till dörr i deras senaste bilar. Det enda du behöver göra är att boka tid och plats då du vill bli upphämtad! Mazda fixar så att bilen är laddad med din favoritmusik och dom sitter bredvid dig hela resan och ger dig tips på hur du bäst upplever körglädje i en Mazda. Under resans gång kan det även dyka upp en och annan trevlig överraskning som gör att du garanterat kommer komma hem efter en lång dag på jobbet med ett stort leende på läpparna..

Boka din provkörning direkt i deras video här ovan.

Trevlig resa hem!

Du är välkommen att boka Mazdas gratistjänst om du har körkort, bor och jobbar i centrala Stockholm med omnejd och gillar glada överraskningar. Bokningen öppnar måndag den 10:e mars.

Sponsrat inlägg.