Sponsrad Video: Mazda6. Stark och snål.

Publicerad 24 februari, 2014

Konstnären Phil Hansen drabbades av en nervsjukdom som tvingade honom att sluta skapa konst på samma vis som han tidigare gjort. Men genom att tro på sig själv och sin kreativitet lyckades han till slut hitta andra sätt att skapa sin konst och är nu en stor inspiration för andra.

Likt Phil Hansen har Mazda under många år gått sin egen väg och på så vis utmanat konventionerna vid utvecklingen av nya bilmodeller. Mazda har t.ex. som enda biltillverkare lyckats massproducera rotationsmotorn (wankelmotorn) och även återuppfunnit roadstern med ikonen Mazda MX-5, som sålts i över 1 miljon exemplar. Det senaste exemplet är SKYACTIV Technology, där Mazda kombinerar låg bränsleförbrukning och låga avgasvärden med hög effekt och bilar som fortfarande är roliga att köra.

Mazda6 är ett utmärkt exempel på Mazdas sätt att tänka och utmana konventionerna. Med Mazdas banbrytande Skyactiv-teknologi kombinerars motorkraft med en låg bränsleförbrukning. Stark och snål på samma gång. Mazda6 har dessutom belönats med Red Dot Design Award för sin innovativa design.

Upptäck Mazda6!

Sponsrat inlägg.