Sponsrad artikel i samarbete med Garageexperten.

Styr garageporten med mobilen

Publicerad 3 juni, 2018

Styr garageporten med mobilen

Det mesta i hemmet går att styra med mobilen idag. Exempelvis lampor, ventilation och larm. Men en av dem saker som verkligen är bekvämt är att kunna styra via mobiltelefonen är garageporten. Tänk att slippa gå ur bilen och bara kunna öppna garageporten med mobilen när man kommer hem. Med enkla medel går det att lösa ganska snabbt.

Har du ett garage där du vill kunna öppna och stänga garageporten vart du än befinner dig? Då finns det några saker du först måste ha. Till att börja måste du ha en garageport som är motordriven. Det är såklart ett grundkrav för att kunna styra porten med mobilen. Har du ingen motordriven garageport är det ett första steg. Motordrivna garageportar går att köpa till bra priser på nätet idag. Med leverans direkt hem till dig. Hos Garageexperten hittar du garageportar som är välisolerade och anpassade för det nordiska klimatet. Som standard följer oftast 2 stycken vanliga fjärrkontroller med.

Att styra sin garageport med vanlig fjärrkontroll fungerar såklart bra, men mobiltelefonen har man alltid med sig och man kan styra garageporten vart man än befinner sig, tack vare anslutningen till Wi-Fi. Dessutom kan man ge access för upp till 10 stycken mobiltelefoner. Perfekt för exempelvis en garageport på företaget.

För att kunna styra garageporten med mobilen behöver man komplettera med en kontrollenhet. Denna enhet kostar runt tusenlappen extra och går att ansluta till i stort sett alla moderna och högkvalitativa portmotorer. När man kopplat in kontrollenheten kan man enkelt öppna och stänga porten via sin mobiltelefon.