Artikel i samarbete med Lottoland

Sugen på en VW Golf? Nu tävlas dom ut!

Publicerad 21 november, 2017

Att äga en sprillans ny bil är något många drömmer om, känslan med helt ny fabriksny bil, du är den första att köra den, en känsla som är oslagbar! Siffrorna visar att Golfen blev den mest sålda bilen 2016 och är där med en riktig svensk bilklassiker.

Golfen har funnits i 40 år och har sålts i över 30 miljoner exemplar och genom åren har bilen har utvecklas enormt och som köpare har man en uppsjö med tillval och kan utforma bilen efter ens egna önskemål, så varje bil känns handplockad och unik för dess köpare. En faktor som bidrar till dess framgångsfaktor.

Är du som så många andra även sugen på en ny bil? kan du mellan den 15 oktober och 30 november deltar automatiskt alla som spelar i en prisdragning där en Golf TSI Trendline tävlas ut. En bil på köpet är inte något som vanligtvis ingår i spelen worldmillions, men alltid mycket uppskattat bland spelare. Utöver att vinna en bil kan man vinna upp 500 miljoner och då kan man investera i en annan drömbil, om det är någon ännu dyrare man är intresserad av.

Spel bidrar till spänning, dröm om vinna stort, få drömmar besannas. Spel används även för avkoppling. Våra spelvanor är förändrade idag och mycket spelande görs på resande fot på telefonen. För tillgodose våra behovs uppfinns det nya spel som toppar dom existerande och vinsterna kan bli hiskeligt höga. Summor i sin tur som går till Historien!