Sponsrad artikel i samarbete med Tectum

Bygg ditt drömgarage från början

Publicerad 17 juli, 2018

Drömgarage

Är man bilintresserad drömmer man ofta om ett rejält garage där man kan förvara sin bilar.

När man letar hus som bilintresserade är ofta garaget en lika viktig del som själva bostadshuset. Men eftersom många hus inte har garage väljs dessa ofta bort, helt i onödan. Hittar man ett hus som är perfekt förutom den viktiga delen med ett bra garage kan man i efterhand bygga ett garage, precis enligt sina önskemål dessutom. Samma gäller självklart för dig som redan äger ett hus och går i garagetankar.

Innan man bygger ett nytt garage kan det vara bra att fundera på några faktorer:

– Vad ska garaget användas till?

– Hur många bilar ska få plats?

– Behöver du förvaring av andra saker än just din bil/bilar?

– Dubbelgarage eller enkelgarage?

– Vilken typ av port vill du ha?

Svaret på alla dessa frågor är det såklart bara du som kan svara på. Men det är inte helt ovanligt att garaget blir ett stort förråd istället för förvaring av dina bilar. Många som redan har ett garage säger sig vilja ha större. Därför är ett tips att bygga ett stort garage från början. Vore det inte skönt att kunna förvara sina bilar i ett garage och exempelvis montera en lyft i garaget för att kunna reparera bilen enkelt på hemmaplan? Samtidigt som man får plats med gräsklippare och andra trädgårdsredskap.

Ett alternativ till ett traditionellt garage är att bygga en rejäl stålhall. Samma som ofta används av lantbrukare. Företaget Tectum har specialiserat sig på just maskinhallar, garage och lantbruksbyggnader och har 40 års erfarenhet. De hjälper dig att bygga ditt nya garage eller stålhall precis som du vill.

Mer information på Tectum.se