Artikel i samarbete med Lastbilen.se

Enklare att hyra lätt lastbil online

Publicerad 12 februari, 2019

Långt ifrån alla äger en egen lätt lastbil. Därför hör det till vanligheten att man måste hyra en när man är i behov av att transportera saker, till exempel vid flytt.

Problemet är att de flesta åker till sin närmaste bensinmack och hyr lätta lastbilar, vilket gör att man måste ha väldigt god framförhållning för att vara säker på att man får tag i en lätt lastbil för transport på exempelvis helgen, då de flesta vill hyra.

En annan nackdel med att hyra transportfordon hos bensinmacken är att det oftast bara är de större bensinmackarna som har lätta lastbilar eller andra transportfordon att hyra. Vilket gör det ännu svårare att få tag på.

De som väl hyr ut lastbilar har oftast bara just lätta lastbilar. Har man ett C-körkort skulle man lika gärna kunna hyra en fullstor lastbil för transport. Vilket gör att man vid en flytt skulle få plats med betydligt mer.

Precis som med mycket annat kan man hyra lätta och tunga lastbilar direkt på nätet. Hos Lastbilen.se har de ett brett utbud av lastbilar att hyra. De har stationer i Borlänge, Falun, Gävle, Göteborg, Jönköping, Karlstad, Örnsköldsvik, Stockholm och Umeå. Vilket gör att många har möjlighet att hyra hos dem. Man bokar enkelt på hemsidan och väljer om man vill ha kort- eller långtidshyra. Man kan välja bland flera olika lastbilar, både för B-körkort och C-körkort.

Transportfordon att hyra på nätet

Lätt lastbil

En lätt lastbil kan köras med vanligt B-körkort. Hyr lätt lastbil för att lasta maximalt utan att behöva köra flera vändor vid transport av saker.

Skåpbil

För transport av mindre saker kanske det räcker med en skåpbil. Exempelvis Renault Kangoo, Volkswagen Caddy eller Citroen Berlingo.

Biltransport

Dags att hämta ett renoveringsobjekt som ej går att köra? Eller ska du ta ut tävlingsbilen på bana? Då kan en stabil biltransport behövas.

Tung lastbil

Har du C-körkort kan du lika gärna hyra en tung lastbil. Hos Lastbilen.se finns lastbilar från Volvo, Scania, Mercedes, Iveco med flera. Allt från lastbilar vanliga flak, till flak med värme eller kyla.