Honda Civic facelift 2015

Honda Civic facelift 2015
Publicerad 25 september, 2014

Många bilmärken kommer under Parissalongen i oktober presentera facelift för sina modeller. Så även Honda som uppdaterar Civic.

Faceliften för Honda Civic sker både för halvkombin och för nya Tourer. Utseendemässigt innebär facelift för Honda Civic nya strålkastare med ljusslingor och ny frontspoiler med dimljus integrerade. Civic halvkombi får även en ny stötfångare, nya sidokjolar, svart vinge och andra baklampor.

Även interiörer får sig en uppdatering i och med faceliften, bl.a ny klädsel på stolarna, dörrhandtag i krom och instrumentpanel i svart metallic.
Civic får även ett nytt ljud och infotainmentsystem som på Honda-språk heter Honda Connect. Honda Connect innehåller bl.a. digitalradio, webbradio, surf, bluetooth, navigator och backkamera.

Största nyheten för Honda Civics facelift 2015 är modellen Sport (den blåa på bilderna). Honda Civic Sport är en hint på nya Honda Civic Type R. Modellen har en annan front, lackerad vinge,  unika 17-tumsfälgar och svart innertak. Civic Sport finns endast i halvkombi och med två olika motoralternativ, en bensinmotorn på 142 hk och dieselmmotor på 120 hk.

Honda Civic facelift 2015
Honda Civic facelift 2015
Honda Civic Tourer facelift 2015
Honda Civic Tourer facelift 2015
Honda Civic Sport 2015
Honda Civic Sport 2015