Artikeln innehåller reklam för ARN biluthyrning

Hyrbilar och långtidsparkering på Arlanda flygplats

Publicerad 9 mars, 2020
Biluthyrning långtidsparkering

Arlanda är Sveriges största flygplats. Här möts människor från världens alla länder, men det är inte alltid lätt att få tag på en taxi eller en buss när planet har landat. Därför finns några av Sveriges största hyrbilsföretag representerade på Arlanda flygplatsområde. Uthyrarna erbjuder alltid ett stort utbud av de senaste bilmodellerna. Åker du i egen bil till Arlanda? Då kan du använda någon av långtidsparkeringarna som finns på, eller i anknytning till, flygplatsområdet. Parkeringarna övervakas av personal dygnet runt. Det innebär att din bil står säkert parkerad under tiden som du är bortrest.

Föreställ dig följande scenario; du tar flyget till ett viktigt affärsmöte i Stockholm men du har ingen bil som väntar på dig när du landar. Du skulle kunna beställa en taxi men det är svårt att få tag på en ledig taxi i Stockholm under vissa tider.

Därför finns ARN biluthyrning på Arlanda. Arlanda är Sveriges största flygplats. Hyrbilsföretagen har fått ett eget område på flygplatsen då behovet av hyrbilar är stort. När du letar efter hyrbil på Arlanda kan du åka med de särskilda parkeringsbussarna som trafikerar sträckan mellan terminalerna och uthyrningsbolagen. Några av Sveriges största hyrbilsföretag har valt att ha sina lokaler på Arlanda och ARN biluthyrning erbjuder alltid ett stort antal bilmodeller att välja bland.

Hyrbilar har flera fördelar

Behovet av hyrbilar har funnits länge. De flesta befinner sig någon gång i en situation där de behöver transportera sig från punkt A till punkt B. Om du befinner dig på en avsides position är det inte självklart att den lokala kollektivtrafiken eller taxinäringen trafikerar den sträcka du befinner dig på. När du hyr en bil bestämmer du själv vart du vill åka och när du vill åka.

När du väljer hyrbilar framför andra transportmedel väljer du ett alternativ som är:

  • Smidigt och enkelt
  • Prisvärt
  • Tryggt och modernt

Låt din bil vila i trygga händer

Om du åker i egen bil till Arlanda flygplats vill du förvissa dig om att din bil är i trygga händer när du är bortrest. När du parkerar hos ARN långtidsparkering kan du vara säker på att din bil skyddas på bästa sätt. Arlanda inrymmer fler än 20 000 parkeringsplatser. ARN långtidsparkering har sin bas i närheten av flygplatsområdet och företaget erbjuder fria transferanslutningar till din terminal så att du inte missar din flight.

Fördelar med att välja långtidsparkering hos ARN:

  • Transfer till din terminal både vid avgång och ankomst
  • Konkurrenskraftigt pris
  • Hög säkerhet och bevakning

ARN långtidsparkering erbjuder bra parkeringslösningar och bilparkeringarna övervakas av personal, dygnet runt. Dessutom kan du välja till service, tvättning och vaxning av bilen när du är borta, så att du kommer hem till en ren, fräsch och nyservad bil.