Köp eller sälj bilen på nätloppis

Publicerad 14 augusti, 2015

car-1555101

När vi idag är ute efter att köpa eller sälja en begagnad bil är nätet ofta det självklara valet.
Ofta är Blocket eller Bytbil det första alternativet, men det finns andra alternativ, som dessutom är gratis att annonsera på.

När du hör ordet nätloppis kanske inte bil är det första som dyker upp. Men du kan faktiskt hitta guldkorn som inte finns på andra annonssajter, mycket eftersom det just är gratis. I alla fall om du väljer Citiboard som är just en loppis på nätet där du kan hitta saker i hela Sverige, från Ystad till Haparanda.

Att sätta ut en bilannons på nätet kan bli en ganska kostsam historia om du bara vill sälja en gammal bil eller reservdelsbil där värdet inte är så högt. Priset drar gärna iväg om du vill lägga till flera bilder eller video. Därför kan det vara bra med ett gratisalternativ.

När man letar efter bil är det lätt att glömma andra alternativ till de största annonssajterna. Letar du efter någon bil som inte är så vanlig kan det löna sig att gå igenom flertalet sajter som du vanligtvis inte besöker. På Citiboard.se finns massor av bilannonser som troligtvis inte dyker upp på de större annonssajterna. Se själv under deras fordonsavdelning!

Precis som på en vanlig loppis finns såklart flertalet olika produkter att fynda bland. Hitta allt från mode till elektronik på citiboard.se