Lys upp tillvaron med nya extraljus

Publicerad 17 september, 2014

extraljus

Sommaren är på väg att ta slut och vi är på väg mot mörkare årstider. Då är det alltid skönt att ha riktigt bra ljus på bilen.

Om du är ute och kör mycket landsväg under hösten och vintern har du säkert redan märkt att bilens helljus ibland har mer att önska. Det kan vara svårt att se fotgängare eller andra saker på och vid sidan av vägen. Detta kan ett par bra extraljus hjälpa dig att se bättre. Det har alltså delvis med trafiksäkerhet att göra på riktigt mörka landsvägar.

Men alla kanske inte är så positiva till att sätta dit ett par fula stora extraljus i fronten på sin bil. Om du har lite nyare bil och kör med Xenon eller LED-stråkastare så är det inte så snyggt att kombinera med ett par stora extraljus med halogen.

Men extraljus behöver inte alltid vara stora och fula eller av endast halogen. Extraljus finns i väldigt många olika storlekar och går oftast montera på ett snyggt sätt i dag, exempelvis med mindre ljusramper eller mindre extraljus. På senare tid finns det även extraljus i både Xenon och LED för att bättre passa din nyare bil.

Lucendi är återförsäljare av belysning och säljer extraljus till din bil, allt från Halogen, Xenon till LED. Men även annan belysning som pannlampor, ficklampor och arbetsbelysning.

Besök lucendi och lys upp din tillvaro.

jeep-wrangler-bumper-guard